Seuraesittely


FC Loviisa - Jalkapalloa Yhteisölle

Seurasta:

FC Loviisa on voittoa tavoittelematon jalkapalloseura, joka on omistautunut lasten ja nuorten urheilun edistämiseen Loviisan alueella. Seura perustettiin 1992 ja on kasvanut vuosien varrella vahvaksi toimijaksi paikallisessa jalkapalloyhteisössä.

Toimintamme Painopiste:

FC Loviisa keskittyy paitsi urheilulliseen menestykseen myös pelaajien kokonaisvaltaiseen kehittymiseen. Tavoitteenamme on tarjota nuorille mahdollisuus harrastaa laadukasta jalkapalloa ja kehittää itseään urheilijoiksi sekä vastuullisiksi yksilöiksi.

Varuboden-Osla Areena:

FC Loviisa toimii ylpeästi Loviisan sydämessä ja kotikenttämme on Varuboden-Osla Areena, joka valmistui vuonna 2016. Areena on moderni ja laadukas peliareena, joka tarjoaa pelaajillemme ja yleisölle upeat puitteet nauttia jalkapallosta.

Pelaajakehitys:

Olemme sitoutuneet pelaajiemme kehittämiseen niin teknisesti kuin henkisesti. Valmennustiimimme koostuu kokeneista ja intohimoisista valmentajista, jotka tukevat pelaajiamme heidän jalkapallo-uraansa matkalla. Olemme ylpeitä pelaajistamme, jotka ovat saavuttaneet menestystä paikallisissa ja valtakunnallisissa kilpailuissa.

Yhteisöllisyys:

FC Loviisa pyrkii edistämään yhteisöllisyyttä ja tiimityötä sekä seuramme sisällä että yhteistyössä paikallisten toimijoiden ja koulujen kanssa. Jalkapallo on enemmän kuin pelkkä urheilu; se on tapa rakentaa ystävyyksiä ja kasvaa yhdessä.

Tulevaisuus:

Kasvamme ja kehitymme jatkuvasti. Odotamme innolla tulevia haasteita ja mahdollisuuksia, kun pyrimme edelleen tarjoamaan nuorille mahdollisuuden kukoistaa urheilussa ja elämässä.

Liity Meihin:

Jos olet intohimoinen jalkapallon ystävä tai pelaaja, tule mukaan FC Loviisan perheeseen. Tarjoamme mahdollisuuksia pelaajille kaikilla tasoilla ja odotamme uusia jäseniä joukkoomme.

Ota Yhteyttä:

Lisätietoja FC Loviisasta saat ottamalla yhteyttä joukkueiden yhteyshenkilöihin. Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa pysyäksesi ajan tasalla seuramme uutisista ja tapahtumista.

Tervetuloa FC Loviisan maailmaan - yhdessä rakennamme parempaa tulevaisuutta jalkapallon kautta!

 

Image