FC Loviisan P2011-2012 pojat Tykkimäkiturnauksessa

27.5.2019


FC Loviisan P2011-2012 pojat Tykkimäkiturnauksessa

Tykkimäkiturnaus pelattiin vaihtelevissa olosuhteissa lauantaina Kouvolassa. FC Loviisan P2011-2012 joukkue oli matkassa kahdella joukkueella.

FC Loviisan Punaisten joukkuetta vastaan asettuivat MP Mikkelistä, Sudet Kouvolasta, Kajo Valkealasta ja PU-62 tytöt 9v Porrassalmelta, eli pääsimme kohtaamaan uusia joukkueita.

Päivän saldo oli 3 voittoa ja 1 tasapeli. Kaksi ensimmäistä peliä olivat tiukkoja vääntöjä. MP:n taitava joukkue kaatui lukemin 4-3 (Maalit Robert Cederlund 3, Mio Palomäki 1) ja toisessa pelissä saatiin viime minuutin maalilla puristettua 3-3 tasapeli Mio Palomäen iskettyä pallon maaliin. Muut maalit tekivät Walter Willström ja Kim Wikman.

Aamun uneliaisuus hävisi ja Kajoa vastaan Kona turnauksessa aiemmin keväällä kärsitty tappio päästiin kuittaamaan lukemin 7-0. Maalit tekivät Oliver Volanen 2, Alfred Smeds 2 ja Mio Palomäki 3. Viimeisessä pelissä kaadettiin Pu-62 tytöt 9-0. Ottelussa nähtiin useita hienoja syöttöketjuja ja maalit tekivät Robert 2, Kim 3, Alfred 2, Oliver 1 ja Akseli Leppänen 1.

Punaisessa joukkueessa pelasivat, Robert Cederlund, Mio Palomäki, Oliver Volanen, Alfred Smeds, Akseli Leppänen, Walter Willström, Kevin Willström ja Kim Wikman.

FC Loviisan Sinistä joukkuetta vastaan asettuivat Pekan Karhut ja Sudet, MP ja Kajo. Matkassa oltiin kapealla ringillä ja apuja saatiin joka peliin toisesta joukkueesta.

Ensimmäisessä pelissä Pekan Karhut kaatuivat hyvällä pelillä 7-2. Maalinteossa onnistuivat Joona Louhelainen viidesti ja Alfred Smeds kahdesti. Pekan Sudet pääsivät isokokoisella joukkueella jyräämään ensimmäisen erän, jonka jälkeen lukemat olivat jo 4-0. Toisessa erässä Loviisan pojat ryhdistäytyivät ja voittivat sen 2-0. Loppulukemat kuitenkin vieraille 4-2. Maaleista vastasi taas Joona, joka teki molemmat maalit.

Kolmannessa pelissä vastaan asettui MP, joka kaatui selvin lukemin. Maalinteosta vastasivat Akseli Leppänen 4:llä, Joona 2:lla ja Eetu Korhonen maalilla. Viimeisessä pelissä vastaan asettui Kajon 12 syntyneiden joukkue, jossa oli monta taitavaa peluria. Loppulukemat oli 7-3 Kajolle (Oliver Volanen 2 maalia ja Joona 1 maali).

Joukkueessa pelasivat Joona Louhelainen, Roni Suvisaari, Eetu Korhonen, Nino Grundström, Elis Nordström ja Niko Vuojärvi. Joukkueen täydennysmiehinä toimivat Alfred Smeds, Kevin Willström, Akseli Leppänen ja Oliver Volanen.

Turnaus sujui taas loistavasti ja valmennuksesta oli mukava nähdä, että pojat parantavat koko ajan otteitaan. Turnauksen tsemppari-palkinto meni tällä kertaa Punaisilla Walter Willströmille ja Sinisillä Eetu Korhoselle.