FC Loviisa Pojat 2004 Talvisarjan 3.

13.4.2016

 

Talvisarjan ylemmän loppusarjan päätöspelit FC Loviisan P04 osalta pelattiin lauantaina 9.4 Espoon Tapiolassa Ratiopharm Arenassa. Voittamalla päivän kummatkin pelinsä joukkue varmistaisi jatkosarjan toisen sijan ja samalla paikkansa haastajatason finaalissa. Paikallaolijat saivatkin todistaa kaksi jännittävää ottelua ja upeasti taistelleen FC Loviisan.

Ensimmäinen peli Honka Haastajia vastaan oli ennakko-odotuksiin nähden yllättävän tasainen, mutta pojat hoitivat kovan väännön jälkeen pelin kotiin luvuin 2-1.

Jos eka peli oli tasainen niin toinen ottelu olikin sitten varsinainen trilleri. Siinä KaPy:lle riitti tasapeli loppuottelupaikkaan ja se myös vei numerollisesti ottelun ensimmäistä puoliskoa selvästi. FC Loviisa oli toisen puoliajan alkupuolella pahimmillaan jo 1-4 tappiolla, mutta nousi ja jyräsi komeilla maaleilla vajassa vartissa 5-4 johtoon! Ottelun viimeisellä minuutilla KaPy:n laitalinkki pääsi harmittavasti läpiajosta tuikkaamaan 5-5 tasoitusmaalin ja näin he etenivät loppuotteluun. FC Loviisan sijoitus lopulta kuitenkin hieno kolmas sija.

Pelillisesti ottelut ja koko talvisarja olivat FC:n pojilta hyvää tekemistä. Taidot ja pelikäsitys ovat kehittyneet huomattavasti vuoden takaisesta. Pelirohkeus ja pelaajien itseluottamus kentällä näyttää myös kehittyvän kovaa vauhtia. Eli odottavaisin mielin mennään kohti kesää!

Tulokset:
FC Loviisa – Honka Haaste Keltainen = 2 - 1
1-0 Eetu N
2-1 Väinö (Aaron)

KaPy Liverpool – FC Loviisa = 5 - 5
2-1 Väinö
4-2 Aaron
4-3 Väinö (Aaron, Rasmus S)
4-4 Rasmus S (Eetu N)
4-5 Rasmus S (Aaron)
 

Joukkue tänään: Juuso(mv), Kevin, Anton, Tatu, Kaj-Eemil, Rasmus S, Väinö, Aaron, Eetu N ja Valtteri

Talven aikana mukana olivat lisäksi: Melvin, Renny, Filip, Oiva, Santeri ja Jesper