T14 murskasi EPSin

15.8.2019


T14 murskasi EPSin

FC Loviisan T14 kohtasi keskiviikkona Espoon Palloseuran Musta/B:n Uudenmaan nelosessa. Keskusurheilukentän viheriöllä käyty ottelu oli varsin yksipuolinen näytelmä. Kotijoukkue hallitsi tapahtumia, ja onnistui viimeistellyssään kohtuullisesti. Vieraat sen sijaan eivät saaneet ottelussa kuin muutaman maalipaikan. Loppulukemat 9-1 (4-1) eivät jättäneet sijaa spekulaatiolle.

 

Stenman ja Kokko onnistuivat neljästi

Äfceen maalareina häärivät tutut nimet, kun sekä Nea Stenman että Wilma Kokko laukoivat kumpikin neljä maalia. Maalinteon aloitti Stenman, joka viimeisteli kaikki avausjakson osumat. Myös Kokko osui neljä kertaa peräkkäin. Välissä joukkueen viidennen maalin alanurkkaan laukoi Madicken Lund.

Kotijoukkueen iltapuhde oli tällä kertaa varsin helppo. Pallollinen pelaaminen toimi muutamaan otteeseen tyylikkäästi, mutta parannettavaa toki jäi. Liian usein palloa ”mätkittiin” eteenpäin ilman ideaa. Stenmanin ja Kokon lisäksi kentän johtohahmoihin kuuluivat toppari Milla Bergström ja pelinrakentaja Josephine Starck. Varmaa puolustuspelaamista esitti Lina Mickos.

Kärjessä sekä Lund että Suvi Peräkylä tekivät valtavasti töitä. Maalivahti Rebecca Halosen ilta oli rauhallinen. Edellä mainittujen lisäksi joukkueessa pelasivat Saana Kivimäki, Karin ja Sofia Lill-Smeds, Venla Mattila, Fia Lindholm sekä Erika Broman, jotka kaikki hoitivat ruutunsa hienosti.

Erotuomari Linus Ståhlin esitys oli tyylikäs.

FC Loviisa on aloittanut syyskauden kahdella voitolla. Seuraavan kerran joukkue pelaa ensi keskiviikkona, kun Varuboden Osla areenalla saapuu FC Viikingit. Ottelu alkaa klo 18.