P-12 neljän parhaan joukkoon Lahti Soccerissa

30.6.2019P-12 neljän parhaan joukkoon Lahti Soccerissa

 

Viime kesänä Lahti Soccerin ikäluokkansa haastajatason sarjan mestaruuden napannut FC Loviisa esiintyi tänäkin vuonna Lahdessa vahvasti. Nihkeästi sujuneen avauspäivän jälkeen joukkue nappasi toisena pelipäivänä kaksi hienoa voittoa, jotka siivittivät sen sarjansa neljän parhaan joukkoon.

 

Ensimmäisessä ottelussaan loviisalaisryhmä hallitsi pelitapahtumia vakuuttavasti, mutta joutui tyytymään tasapeliin hyvin taistellutta Grankulla IFK :ta vastaan. Toisessa ottelussa Nummelan Palloseura oli selkeästi parempi niin pelillisesti kuin tuloksellisesti, loppulukemien ollessa 4-1. Päivän loviisalaisosumat laukoi Kevin Kastén. Molemmat maalit syntyivät upeiden henkilökohtaisten suoritusten päätteeksi.

 

Toisena päivänä panosta riitti, sillä ”Äfceen” oli voitettava molemmat ottelunsa, jos se mieli neljän parhaan joukkoon.  Joukkue otti haasteen vastaan ja esiintyi molemmissa otteluissa hienosti. Ensi kaatui Reipas/punainen Kasténin osumalla lukemin 1-0 ja muutaman tunti tämän jälkeen Reipas T06 3-0. Maalareina toimivat Kalle Rapia, Rasmus Lund ja Kastén. Mainittakoon, että esityön kaikkiin maaleihin Josephine Starck.

 

Liikaa Reippaita

Semifinaalissa oman alkulohkonsa voittanut Reipas/Oranssi jätti loviisalaiset vaille mahdollisuuksia, ja eteni finaaliin lukemin 2-0.

Ajoittain varsin kiihkeäksi kehkeytyneessä pronssiottelussa ”Äfcee” joutui taipumaan Reipas/oranssi II:lle lukemin 2-4. Loviisalaisten maalintekijöinä toimivat William Gammals ja Starck.

Näin ollen joukkueen lopullinen sijoitus oli neljäs.

 

FC:een kaikki pelaajat taistelivat hienosti läpi turnauksen. Esille nousivat hurjasti kehittynyt ja paljon lajin parissa viihtynyt Kevin Kastén sekä lauantaina ja sunnuntaina mukana ollut monitaituri Josephine Starck ja topparikaksikko William Gammals-Aron Antas.

 

Turnauksen järjestelyt toimivat moitteettomasti ja luonnonnurmet olivat pelikuntoiset. Suuri miinus oli se, että sarja oli jouduttu ¨miehittämään Lahden Reippaan joukkueilla. FC:een kohdalla tämä tarkoitti sitä, että kuudesta ottelustaan neljässä oli vastassa Lahden Reipas, olkoonkin, että olivat eri joukkueita.

 

Joukkue: Iivari Kaasinen , mv, William Gammals, Einar Vickholm, Rasmus Lund, Josephine Starck, Kevin Kastén, David Vauhkonen, Kalle Rapia, Aron Antas ja Alexander Holmen.

 

Alkusarja

FC Loviisa-GrIFK 1-1, FC Loviisa-NuPS 1-4, FC Loviisa-Reipas musta 1-0 (0-0), FC Loviisa-Reipas T06

Semifinaali: FC Loviisa-Reipas/Oranssi  0-2

Pronssiottelu: FC Loviisa-Reipas Musta 1 2-4

 

Kuvat :

Joukkuekuva

Toinen kuva: Kevin Kastén pelasi läpi turnauksen vahvasti. Hurjan työmäärän lisäksi "Kepu" ennätti neljästi maalintekoon.