Jäntevä voitti D-tyttöjen turnauksen

23.10.2018


 

Jäntevä voitti D-tyttöjen turnauksen

 

Kotkan Jäntevä osoitti vahvaa syysvirettään, voittamalla jalkapallon D-tyttöjen syysturnauksen puhtaalla pelillä. Lauantaina Varuboden Osla areenalla pelatun turnauksen toiseksi sijoittui Imatran Palloseura, joka voitti otteluistaan kaksi ja hävisi Jäntevälle hyvätasoisessa ottelussa niukasti 0-2. Jumbofinaalissa Viikingit oli maalin verran järjestävää seuraa parempi.

Turnaus pelattiin ikäluokan ensi kauden säännöillä. Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että ottelut pelattiin täysimittaisella kentällä ja aiemmasta suuremmalla pelipallolla.

Jäntevä ja IPS omaksuivat ison kentän lainalaisuudet parhaiten, kuten ottelutuloksista voi päätellä. Molemmat ryhmät esittivät ajoittain niin pallollisina kuin pallottomina varsin tyylikkäitä ratkaisuja.

”Äfceen” otteet olivat tappioista huolimatta lupaavia. Näkyvimmät olivat topparina ja keskikentällä raatanut, yhden osumankin tehnyt Milla Bergström, alkusyksystä joukkueeseen liittynyt Karin Lill-Smeds ja nuorempien joukkueesta tähän tapahtumaan saadut vahvistukset Ada ja Ina Grönholm. Loistavan pelaamisen lisäksi siskokset onnistuivat myös maaliteossa, kun Ada laukoi yhden ja Ina kaksi maalia. Maalivahteina talkoilivat vuorollaan Fia Lindholm, Frida Bärlund ja Nea Stenman. Muut taistelijat olivat Erikat Hill ja Broman, yhden ottelun pelannut T-04-joukkueen laina Matilda Hovi, Eveliina Hämäläinen, sekä yhden maalin tehnyt Saana Kivimäki ja kahdesti osunut Wilma Kokko.

Erotuomarit Saara Kinnunen ja Jari Peltola ansaitsevat niin ikään maininnan suvereeneistä esityksistään, kuten myös järjestävän seuran puffettiryhmä.

 

Tulokset ja lopullinen sarjataulukko

FC Loviisa-  Jäntevä 2-5, Viikingit-IPS 2-5, Jäntevä-Viikingit 12-0, FC Loviisa-IPS 2-4, Viikingit-FC Loviisa 4-3, Jäntevä-IPS 2-0

 

Jäntevä          3 3 0 0 19-2 9

IPS                 3 2 0 1  9-6  6

Viikingit         3 1 0 2  6-20 3

FC Loviisa      3 0 0 3 7-13 0

 

Turnaus pelattiin hyvässä fair play-hengessä. Kuvassa kotijoukkueen ja IPS:n tytöt yhteishuudossa ennen peliä