D-tytöt päätti kauden nousujuhliin

4.10.2018 

FC Loviisan D-tytöt päätti syykierroksen riemukkaissa merkeissä, sillä kotivoitto 4-0 (3-0) Espoon Hongasta varmisti sen, että loviisalaisryhmä pelaa ensi kaudella Uudenmaan piirin kakkosta. Sarjanousuun olisi riittänyt tasapelikin, mutta kotijoukkue oli keskiviikkona Varuboden Osla areenan iltavalaistuksen alla pelatussa ottelussa selvästi vastustajaansa parempi, siksi marginaali kasvoi näinkin suureksi.

1-0 syntyi, kun Nea Stenman iski kulmapotkun jälkeen pallon lähietäisyydeltä maaliin. 2-0 oli puolestaan Saana Kivimäen näytöstä. Pallo haltuun, jalka vapaaksi ja tarkka laukaus boksin rajalta takakulmaan. Kotijoukkue iski avauspuoliajalla vielä kertaalleen, kun Stenman jatkoi Josephine Starckin ja Frida Bärlund esityöstä ohi maalivahdin.

Toisella puoliajalla nähtiin ainoastaan yksi maali. Osuman viimeisteli kentän liukkain pelaaja Starck.

”Jossanin” ohella FC:n kärkihahmona hääri jälleen toppari Milla Bergström. Myös Millan vieressä pelannut Fia Lindholm oli kentän ehdotonta eliittiä. Erinomaiset onnistui myös kahden maalin Stenman sekä vasempana laitapelaajana molempiin suuntiin aktiivisesti töitä tehnyt Wilma Kokko.

Kokonaisuudessa hyvä peli kaikilta kentällä käyneiltä. Pelivuorossa olivat edellä mainittujen lisäksi maalivahti Rebecca Halonen, Eveliina Hämäläinen, Suvi Peräkylä, Venla Mattila ja Erika Hill.