D-tytöt päihitti PoHUn

22.8.2018


D-tytöt päihitti PoHUn

FC Loviisan D-tytöt jatkoi voittokulkuaan Uudenmaan piirisarjan 3-lohkossa, kun se voitti tiistaina Helsingissä Pohjois-Haagan Urheilijat selvin lukemin 6-1 (5-1).

Loviisalaisryhmän maalinteon aloitti Wilma Kokko, joka laukoi myös joukkueensa neljännen osuman. Toisen ja kolmannen maalin viimeisteli -08-joukkueesta vahvistukseksi rientänyt Ada Grönholm.

Vieraiden kavennuksen jälkeen Frida Bärlund iski taukolukemiksi 1-5.

Toinen puoliaika sujui hieman tasaisimmissa merkeissä. Vierasjoukkue onnistui kuitenkin kertaalleen maalinteossa, kun Saana Kivimäki laukoi pallon pömpeliin.

Flunssasta ja loukkaantumisista kärsinyt ”Äfcee” matkasi Helsinkiin ilman vaihtopelaajia, joten jokainen pelaaja uurasti kentällä täyden tunnin. Kaikki myös onnistuivat mainiosti. Maalivahdin hommat hoitivat puoliksi Fia Lindholm ja Josephine Starck, jotka vakuuttivat myös kenttäpelaajan roolissa. Topparit Milla Bergström ja Ada-Maria Salokannel katkoivat kiitettävällä varmuudella vastustajan maalivahdin pitkän avaukset.

Keskikentän keskellä taitavasti touhunnut Kokko onnistui myös viimeistelyssä. Kauden parhaat pelinsä pelasivat laitapelaajana paljon töitä tehnyt Bärlund, joka niin ikään kruunasi iltansa maalilla sekä kärjessä teräviä otteita esittänyt, myös osuman iskenyt Kivimäki. Unohtaa ei sovi kahden osuman Grönholmia, joka esitti erinomaisen pirteitä otteita kolme vuotta vanhempien tyttöjen joukossa.

Seuraavan kerran FC:een tyttöjen edesottamuksia voi seurata ensi keskiviikkona, kun Kontulan Urheilijat saapuu Varuboden Osla areenalla. Ottelu alkaa klo 18.