FC Loviisan P11-12 joukkue osallistui Karuselliturnaukseen

16.5.2018

FC Loviisan P11-12 joukkue osallistui Karuselliturnaukseen

 

FC Loviisan P11-12 (2011-2012 syntyneiden) joukkue osallistui lauantaina 12.5. Karuselliturnaukseen Espoossa Metsämaan kentällä. Turnaus pelattiin helteisessä säässä ja se toi oman lisänsä peleihin.

 

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Rips/vihreät joukkue. Ottelu eteni tasaisissa merkeissä ja maaleja tehtiin vuorotellen. Tuloksena oli 4-3 voitto FC:lle. FC Loviisan maaleista vastasi ottelussa Oliver Volanen. Maalissa pelasi hienosti Alfred Smeds, joka sai myös Fair play kortin.

 

Toisessa pelissä vastaan tuli Tups/ leijonat. Ottelu eteni FC Loviisan hallinnassa ja lopputuloksena oli FC Loviisalle 5-1 voitto. Maaleista vastasivat Robert Cederlund, Joona Louhelainen ja Akseli Leppänen kolmesti. Maalissa pelasi Oliver Volanen ja Fair play kortin sai tässä pelissä Alaska Hellsten.

 

Kolmannessa pelissä kohdattiin Kasiysin/musta joukkue. Kasiysi tarjosi pelillisesti FC Loviisalle kovimman vastuksen vaikka lopputulos olikin 5-3 voitto. Peli eteni tasalukemissa aivan viime minuuteille, jolloin FC onnistui painamaan muutaman maalin. Maalit tekivät Akseli Leppänen, Robert Cederlund ja Oliver Volanen 3. Maalissa pelasi Wojtek Drabarz. Fairplay korttin sai Kim Wikman.

 

Valmennus oli erittäin tyytyväinen poikien otteisiin turnauksessa. Mukana oli niitä joille turnaus oli ensimmäinen ja myös kokeneempia poikia oli matkassa, mutta jokainen teki peleissä parhaansa ja jopa ylitti itsensä. Turnauksen tsempparina palkittiin Robert Cederlund, joka on myös harjoituksissa ottanut harppauksen eteenpäin.

 

Joukkueessa pelasivat Nino Grundström, Oliver Volanen, Eetu Korhonen, Joona Louhelainen, Robert Cederlund, Akseli Leppänen, Alaska Hellsten, Alfred Smeds, Wojtek Drabarz ja Kim Wikman.

 

FC Loviisan 2011-2012 syntyneiden joukkue harjoittelee Varuboden-Osla Areenalla tiistaisin klo 18-19 ja torstaisin 17-18. Mukaan mahtuu vielä uusia pelaajia.