Alustavat otteluohjelmat ResultCodessa

20.2.2014

Kauden 2014 sarjavalmistelut ovat käynnissä ja sarjojen runko-ohjelmat julkaistaan kaikille näkyväksi sitä mukaan kun niitä saadaan valmiiksi. Viimeisenä julkaistaan LeikkiMaailman ohjelmat. 

Otteluohjelmat ovat tällä hetkellä alustavia siten että sarjan runko-ohjelmaan pelejä asetellaan yksi/viikko, aina sunnuntaille joka samalla on kierroksen viimeinen pelipäivä. Lopullinen pelipäivä saa ja voi olla jokin muukin, riippuen kotijoukkueen vuoroista. Huomioi, että peliä ei ole aseteltu jos se on merkitty sunnuntaille eikä sille ole merkitty kenttää ja kellonaikaa!

 

Pelejä asetellaan kentille ja kellonajoille sen jälkeen kun seurat ovat ilmoittaneet ResultCodeen seuran tai yksittäisen joukkueen pelivuorot. Mikäli jo aseteltu päivä ei joukkueille sovi, voivat ne keskenään sopia uuden ajankohdan ottelulle ja ilmoittaa piirille muutoksesta ottelusiirtolomakkeella. Toistaiseksi otteluita voi siirtää vain samalle viikolle ma-su jolla runkopäivä on. Kun sarjan kaikkien joukkueiden ottelut on aseteltu, voi niitä siirtää myös runkoviikon ulkopuolelle. Joitakin otteluita voi kuitenkin jäädä edelleen asettelematta piirin toimesta jos joukkueilla on ilmoitettu esteitä.

 

Joukkueiden keskenään sopimat ottelusiirrot ilmoitetaan piirille 4.4. klo 15:00 mennessä. Tämän jälkeen otteluihin asetellaan erotuomarit ja ottelusiirrot ovat maksullisia.

 

Kaikki Helsingissä pelattavat pelit asetellaan Helsingin piirin toimesta ja ne päivitetään sarjaohjelmaan myöhemmin. 

 

Linkit