FC Loviisa / FC Lovisa

Naisten futsalkausi päätökseen.

FC Loviisa - LPS 7-5

Koville tässäkin pelissä jouduttiin.
LPS @lps_naiset hankkivat itselleen 0-2 johdon, mutta pikkuhiljaa tultiin tasoihin ja lopulta ohi.

Illan 🌟 Mette Lindholm ⚽⚽⚽ + 1

Myös Emilia Lassila ( illan kapteeni) ⚽⚽,
Sandra Wikman ⚽+1 ja Minka Lindell ⚽+1 olivat tehokkaita.

Nyt keskittymään jalkapallopeleihin.
Ensi lauantaina matkustamme harjoitusottelun Kauniaisiin GrIFK:n @grifk_naiset vieraaksi
... Näytä enemmänNäytä vähemmän

FC Loviisa - LPS  7-5

Myös Emilia Lassila   ( illan kapteeni) ⚽⚽,

Emilia Lassila  16+5 = 21

Ensi lauantaina matkustamme harjoitusottelun  Kauniaisiin GrIFK:n @grifk_naiset vieraaksiImage attachmentImage attachment+5Image attachment
1 viikko sitten

PPJ jäi tänään lopulta meidän jalkoihin

Naisten FutsalKakkonen PPJ - FC Loviisa 3-7

Sarjaan mihin osallistuu 8 hyvää joukkuetta on hienoa osallistua. Tänään pelattiin hieno peli.
Liike säilyi ja oltiin parempia.

Pelin 🌟 tänään kuvissa olevat
Minka Lindell, Lina Kiljander ja Lotta Mattsson

HJK ja HPS tulevat olemaan meidän edessä kun kausi päättyy.
Meitä kuitenkin hieno kausi vaikka se ei vielä ole loppu.⚽

Kausi päättyy ensi perjantaina klo 18.30 kun LPS @lps_naiset tulee meidän vieraaksi liikuntahallin.
Tervetuloa⚽ Puffetti ☕
Vapaa pääsy.

Meitä kuitenkin  hieno kausi vaikka se ei vielä ole loppu.⚽

Vapaa pääsy.Image attachmentImage attachment+5Image attachment
2 viikkoa sitten

P11 pelasi futsalia Myllypurossa

FC Loviisan P11-joukkue vieraili lauantaina Myllypurossa futsalin merkeissä. Avausottelussaan Äfcee pelasi tasapelin Pitäjänmäen Tarmoa vastaan. Avausjakso sujui PiTan heiluttaessa tahtipuikkoa, ja tauolle lähdettiin 4-1 tappioasemasta. Toisella jaksolla kentällä kirmasi selvästi piristynyt loviisalaisryhmä, joka nousi lopulta 3 maalin tappioasemasta tasoihin. Loppulukemat olivat 5-5- (1-4). FC Loviisan maalintekijöinä toimivat Hendrik Vingissaar, Emil Pesonen, Espen Wahlström sekä kahdesti osunut Eddie Ståhls. Maalivahtina hienosti torjui Affe Ek.

Päivän toisessa ottelussa loviisalaiset kylvettivät KoiPsin lukemin 5-1 (4-1). Viimeistelijöinä kaksi osumaa laukonut Wilho Yrjölä sekä maalin mieheen tehneet Pesonen, Ståhls ja Wahlström.
Maalissa huimaa venymistä ja ilmiömäisiä torjuntoja esitti Johannes Hällfors.

Joukkueen kokoonpano: Tito Kühn, Johannes Hällfors, Espen Wahlström, Emil Pesonen, Eddie Ståhls, Wilho Yrjölä, Hendrik Vingissaar ja Affe Ek.

FC Loviisan P11-joukkue vieraili lauantaina Myllypurossa futsalin merkeissä. Avausottelussaan Äfcee pelasi tasapelin Pitäjänmäen Tarmoa vastaan. Avausjakso sujui PiTan heiluttaessa tahtipuikkoa, ja tauolle lähdettiin 4-1 tappioasemasta. Toisella jaksolla kentällä kirmasi selvästi piristynyt loviisalaisryhmä, joka nousi lopulta 3 maalin tappioasemasta tasoihin. Loppulukemat olivat 5-5- (1-4).  FC Loviisan maalintekijöinä toimivat Hendrik Vingissaar, Emil Pesonen, Espen Wahlström sekä kahdesti osunut Eddie Ståhls. Maalivahtina hienosti torjui Affe Ek.

Seuraavat futsal-pelit pelataan Loviisan liikuntahallissa lauantaina 9.3. klo 12 ja 14. Paikalla kahvio. Tervetuloa kannustamaan Loviisan pojat voittoon!Image attachmentImage attachment+5Image attachment